(*_*) ربطات سواريه (*_*)
“نانيس” هتقدم لنا دلوقت أكتر من طريقة للربطات السواريه..
نشوف مع بعض
في البداية عايزاكي تاخدي بالك إن الربطات السنة دي بتاعة السواريه على حسب اللبس اللي أنتِ هتلبسيه. يعني مثلاً لو هتلبسي أسود خالص ومش عارفة تدخلي عليه فهتلاقي في عندك اختيارات إما تدخلي أبيض وأسود معاكِ ويتعمل ميكس بين الأبيض والأسود بالشكل اللي احنا هنشوفه دلوقت.
أو تدخلي ذهبيات مع أورانج أو أحمر والأسود ملك الألوان زي ما بيقولوا بس لازم كمان تظهريه بميك أب حلو، فبعد ما تعملي ميك أب تلبسي وبعد ما تلبسي تبتدي تعملي الربطة بتاعة الإيشارب.
ولازم ناخد بالنا إن شكل الإيشارب المربع أو المستطيل بيختلف في الربطة. الإيشارب اللي بيتلف أسهل تربطيه إسبانش أو أي حاجة. لكن المربع أو المثلث بيكون صعب شوية في اللف.
الربطة الأولى
• الربطة اللي هنعملها دلوقت المفروض إننا هنستخدم فيها لونين هما “الأبيض والأسود”.. الأبيض الأول وبعدين بنعمل حتة أسود علشان نبين الميك أب.
• وبنربط من وراء خالص ونشد. وكمان بنلف الأبيض تاني علشان نعمل تدويرة شوية للوش. الربطة دي تنفع للوش الصغير قوي والرفيع.
• بعد كده بتعمل بالإيشارب شكل على جنب واحد. بس علشان ميبقاش كثير قوي على الوش ونلمه كله بالشكل ده.
• ما أخدتش وقت.. وبنلبس حلق كبير عشان الإيشاربات الإسبانش بتحب الحلقان الكبيرة.
يتبع